EMITT’e 2006’dan beri her yıl katılıyoruz. Bu sene bu kadar büyük bir ilgi olacağını tahmin etmiyordum. Ekonomi ve turizm ile ilgili söylenenlere bakıldığında EMITT bunun tam tersini gösterdi. EMITT şu an Türkiye’deki fuarların yıldızı diyebilirim. Talya Bilişim olarak 2016 yeni ürünlerimizin piyasaya çıkış yılı oldu. En önemlisi yurt dışında önemli adımlar attık. Hollanda ofisimizin altyapısını kurduk. Talya’nın kardeş firması ERS’nin seyahat acenteleri için komple portal çözümü olan yeni ürünümüzü yurt dışına çıkardık. Londra’da ve Berlin’de turizm fuarlarına katıldık. Elektra 3 bin oteli geçti, büyük gruplarla çalışmaya devam ediyoruz. 2016’da oldukça güzel bir yıl geçirdik ve aynı ciroyla kalmayıp büyüdük. 2017 için yurt dışına açılma hedefimiz var. Artık yurt dışına dair planlarımızı realize etme zamanı. Avrupa’daki ofisi muhtemelen hayata geçirmiş olacağız. Umuyorum ki bu yapılanma bize 2017 için de güzel işler getirecek. Kimlik bildirme yasası değişti. Buna istinaden küçük oteller, yurtlar, huzurevleri ve günübirlik kiralanan evler için Elektra’nın çok küçültülmüş bir versiyonunu yaptık. Bu ürünümüz de çok cazip ve ilgi gören bir çözüm olacak.