ElektraWEB Spa Nedir ?

Üyelikle çalışan tüm kurumlarda; sağlık, spa, kulüpler, dernekler, okullar  ve spor merkezleri için geliştirilmiş web tabanlı bir programdır.

  • Müşteri randevularınızı hızlı bir şekilde alır, gelir ve giderlerinizi, stoklarınızın kontrolünü sağlıklı bir şeklide denetim altına alabilirsiniz.
  • Spa’da yapılacak tüm işlemler için; Örneğin masaj cilt bakımı, egzersiz çalışması vb. rezervasyon alınabilir, alınan rezervasyonlarda ilgili terapist, kullanılacak cihazlar ve oda ayırtılabilir. Bu rezervasyonlar günlük haftalık aylık ajanda ekranında görüp planlama yapılabilir. 
  • Rezervasyonlar online olarak da alınabilir. Bir gün öncesinden misafire SMS ve Email ile hatırlatma yapılabilir. Üyeliklerde veya paket alımlarda işlemler çok daha kolay takip edilebilir. 
  • Böylece hem tesis içerisindeki odalar, tenis kortları, egzersiz salonları hem de çalışanlar en verimli şekilde organize edilir. İşlem yapacak olan çalışanlarınızın alacakları primler otomatik olarak hesaplanır.
  • Üyeliklerde ise üyenin giriş çıkışları ve aidatları takip edilir.
  • Üyenin gelişme, sağlık durumu programları kaydedilerek ona en iyi çalışma ve hizmet programı sağlanmış olur.
  • ElektraWEB Spa Türkiye’de ki ilk ve tek web tabanlı spa programıdır.

Neden ElektraWEB SPA?

  • Mobil

    İnternet erişimi olan her yerden ve her cihazdan ( cepten, tabletten, masaüstünden ) rahatça kullanır, teknolojinin sağladığı özgürlüğün keyfini çıkarırsınız. İlk satın alma maliyeti olmadığından programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. ElektraWEB Spa sunucuya ihtiyaç duymadığından, sunucu ve sunucu lisanslarına ait maliyetlerden de kurtulursunuz.

  • Hızlı ve Kolay Kullanım

    Masaüstü versiyonlara göre; ajanda ekranının açılması, işlem girilmesi, tahsilat yapılması ortalama 5 kat kadar daha hızlıdır.
    Kolay kullanımlı, görsel ekran tasarımına sahiptir.
    ElektraWeb ile entegreli olduğundan otel ile bağlantısı mevcuttur.

  • Zaman ve İşlem Tasarrufu

    Telefon ve tablet üzerinden randevu alma, üyelik yapma imkanı sağlar. Özellikle fitness üyelikleri için işletmeler öncesinde müşteriler ile birebir görüşme yaparlar, kişiye telefon veya tablet verip kendi üye kartını doldurması sağlanabilir.

ElektraWEB Spa ile Neler Yapabilirsiniz? 

Spa kullanan müşterilerin bilgilerine ait karttır. Sağlık,Geçmiş,Kimlik,Adres gibi bilgileri içerisinde bulundurur. Misafirin tekrar gelmesi durumunda yeni kart açmak yerine mevcut üye kartını kullanarak misafirin geçmiş işlemlerinin takibi yapılabilir.

Ajanda üzerinde sürükle-bırak mantığı ile rezervasyon alması sağlanır. Girilen rezervasyonun daha sonra ajanda üzerinde  görevli, tarih gibi bilgiler değiştirilebilir.

Sisteme tanımlanan paketlerin misafirlere satışı sağlanır.

Misafirin paket dışında diğer hizmetlerden istediği kadar masaj ve adet seçerek satış yapılması sağlanır.

Ajandanın kolay değiştirilebilir 2 modu bulunmaktadır. Görevli modunda sadece görevlilere rezervasyon alınırken, mekan yani oda modunda masaj odalarına rezervasyon girişi yapılabilir.

Prim takibi ile görevlinizin prim hak edişleri kolayca hesaplanabilir. Prim tanımları ekranına hangi masajdan ne kadar veya yüzdesel olarak tanımlar yapılabilir. Ajanda üzerinden satış yapıldıkça prim raporu üzerinden görevli primleri hesaplanır.

Fitness bölümünde 3 aylık ,1 yıllık gibi üyelik paketleri tanımlayabilirsiniz. Ödeme alma işleminde otel bağlantısı mevcut ise kişinin folyosuna işlemler otomatik ve anlık olarak düşer.

Fitness müşterilerinize tanımlanan fitness hareketleri üzerinden antrenman programı hazırlanabilir.

Elektraweb bağlantısı ile spa tarafında; Otel misafirlerini görebilir, işlemleri kişinin folyosuna veya sanal folyolara gönderilir. Bu işlem ödemeyi kayıt ettiği anda anlık olarak düşer.

Yapılan satışlardan elde edilen gelir ve tahsilat miktarını raporlar üzerinden görebilirler.

Masaj, fitness üyeliği, stok satışları sistemde ayrı ayrı tutulur böylelikle hangi işlemin ne kadar gelir elde ettiği raporlar tarafından kolayca raporlanabilir.

Bize Ulaşın