Ege Bölgesi’nin en önemli özel sağlık kurumlarından bir olan Gözde Grubu, 8. Hastanesi olan Özel Sağlık Hastanesi’ni, Medisoft HBYS teknolojisi ile hizmete açtı.

45 poliklinik, 8 ameliyathane, robotik cerrahi bölümü ve 170 yatak kapasitesi ile hasta kabulüne başlayan Özel Sağlık Hastanesi, Medisoft Hastane Programı’nın HBYS, muhasebe, demirbaş, insan kaynakları, Mediweb online randevu ve laboratuvar sonuç programı, Medipacs görüntü paylaşımı ve arşiv programı ve Medisoft App mobil uygulamalarını etkin olarak kullanıyor.

Özel Sağlık Hastanesi, MedisoftWEB’in pek çok uygulamasını da entegre olarak hastalarının ve personelinin hizmetine sunuyor;

  • Hastane içinde otelcilik hizmetlerinin verilmesini sağlayan MediWEB POS,
  • Yöneticilere hastane hakkındaki tüm önemli ve kritik bilgileri tek bir ekranda sunan MediWEB Dashboard,
  • Anlık oda durumlarının ve hastaların tek ekranda görüntülendiği MediWEB Bina Kat Planı (Roomrack) ve Yatan Hasta Takip Modülü,
  • MediWEB Ameliyathane ve Randevu Modülü,
  • Android TV ve hasta başı monitörleri entegrasyonları.

 

Gözde Grubu, MediWEB Hastane Programı’nın çok şubeli işletmelere sağladığı merkezi yönetim sistemi ile, 8 hastanenin tüm satın alma işlemlerini tek noktadan gerçekleştirebiliyor. Böylece işlemleri konsolide olarak görüp raporlama imkanına da kavuşmuş oluyorlar.

Grup aynı zamanda çağrı merkezi sistemlerini de MediWEB’in sağladığı entegrasyon olanağı ile merkezileştirebildi. Böylece İzmir ile beraber, tüm Türkiye’den, hatta yurtdışından gelecek randevu taleplerini tek merkezden uygun lokasyona ve uzman doktora yönlendirmek mümkün olabiliyor.

Hastane Yönetimine ve çalışanlarına başarılar diliyor, emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyoruz.

Bize Ulaşın