Türkiye’nin ilk web tabanlı bulut yapıda otel yönetim sistemi olan Elektraweb, bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. 10 ülkede aktif olarak kullanılan Elektraweb Otel Yazılımı, otellerin finansal ve operasyonel tüm ihtiyaçlarını karşıladığı gibi temassız misafir uygulaması ile pandemi sonrası sosyal mesafenin korunması konusunda otellere avantajlı çözümler de sunuyor

680 odasıyla Benelüks ülkelerinin en büyük oteli olma özelliğini taşıyan Corendon Village Hotel Amsterdam ile bahçesindeki restoran, kafe, müze ve 5-D uçuş simulatörü olarak kullanılan Boeing 747-400 jumbo jet, Elektraweb teknolojisi ile yönetilmeye başlandı.

Corendon Village Hotel Amsterdam’da tüm ön büro işlemleri Elektraweb Otel Programı ile gerçekleştiriliyor. Elektraweb’in sağladığı online check-in özelliği sayesinde, misafirler otele gelmeden check-in işlemlerini internet üzerinden tamamlayabiliyorlar. Cep telefonu, tablet ya da bilgisayar kamerası ile pasaport/kimlik fotoğrafını çekip ekleyebiliyor, hatta sistemin, OCR yöntemi ile, kimlik bilgilerinin otomatik doldurulmasını sağlayabiliyorlar. Bu aşamada imzalarını da ekrana direkt atabiliyor, GDPR ve diğer işlemler için de gerekli onayı elektronik olarak vermiş oluyorlar. Her kişi kendi bilgilerini doldurabileceği gibi, aynı odada kalanlar için de toplu check-in yapabiliyor.

Online rezervasyon, kanal yönetimi (siteminder entegrasyonu) ve tur operatörü entegrasyonları ile rezervasyonlar otomatik olarak Elektraweb ön büro modülüne düşüyor ve konfirme edilmesi sağlanıyor. POS, muhasebe, kapı kilit ve IP santral entegrasyonları sayesinde 3. Parti sistemlerle uyum içinde kullanılabiliyor.

Bize Ulaşın