Elektraweb Otel Programı, e-fatura,e-Arşiv entegrasyonları, otomatik anlık kimlik bildirim özelliği, ücretsiz sanal pos entegrasyonu avantajı ile otelcilerin günlük işlerine hız ve kolaylık sağlayan Türkiye’nin web tabanlı, bulut yapıda ilk otel programıdır.

63 odalı Highligt Hotel Yalıkavak da Elektraweb’in güvenli, ekonomik ve kullanıcı dostu teknolojisini tercih edenler arasına katıldı.

Ön Büro ile Entegre online rezervasyon ve kanal yönetimi

Highligt Hotel Yalıkavak Elektraweb ön büro modülü ile beraber ücretsiz verilen Kanal yönetimi ve online rezervasyon sayfasını entegre olarak kullanabildiğinden, müsaitlik ve fiyatlardaki değişiklikler tüm online satış kanallarına anında yansıtılabiliyor, gelen rezervasyonlar da ön bürodan rahatlıkla takip edilebiliyor.

Elektraweb POS ile Sosyal mesafe korunuyor

Otel, Elektraweb sayesinde sosyal mesafe kurallarına da tam uyum gösterebiliyor. Elektraweb POS kullanılan otel bünyesindeki restoran ve cafelerde de her şey temassız yapılabiliyor. Tamamen web tabanlı çalışan Elektraweb POS sistemi ile sipariş, siparişi mutfağa iletme, masa takibi, masa kapatma gibi tüm işlemler mobil cihazlardan gerçekleştirilebiliyor. Aynı zamanda misafirlere sunulan dijital menü ve online sipariş fonksiyonları sayesinde temassız sipariş ve ödeme olanağı da sağlanabiliyor.

İdari ve finansal operasyonları yönetmek Elektraweb ile çok kolay

Elektraweb Otel Pogramı’nın muhasebe, stok, satınalma, e-fatura, e-arşiv modüllerini de kullanan Highligt Hotel Yalıkavak aynı zamanda kapı kilit ve santral gibi 3. Parti sistemlerle de entegre çalışıyor. Elektraweb Otel Programı ile otel, uçtan uca entegre bir sistem yaratarak dijital dönüşümde önemli bir adımı tamamlamış oluyor.

Bize Ulaşın