9 resort, 3 şehir, 1 termal oteliyle Türkiye’nin en büyük gruplarından biri olan Kaya Otelleri, 10 yıl boyunca Elektra Otel Yönetim Sistemi Teknolojisi ile misafirlerini ağırlayacak.

Farklı konseptlerdeki toplam 13 otelinin tüm operasyonel ve finansal süreçlerini Elektra Otel Yönetim Sistemi ile yönetme kararı alan Kaya Grubu, aynı zamanda online rezervasyon sistemlerini merkezileştirerek  ekonomik ve etkili bir pazarlama stratejisi de izlemeye başladı.

Elektra Otel Yönetim Sistemleri’nin Ön Büro başta olmak üzere, Restoran Yönetimi, Stok, Personel, Demirbaş, SPA, Banket, Satış Pazarlama, CRM, iSafe İnternet Loglama ve Kimlikokur’un da yer aldığı 28 modülünün hepsini devreye alan Grup, otellerin lokasyonlarına bağlı olarak programın Türkçe, İngilizce ve Farsça versiyonlarını kullanacak.

Travelaps.com “Merkezi Rezervasyon” altyapısının kullanıldığı ve tüm online satış kanallarının “Kanal Yönetimi” çözümü ile otellerin Elektra ön büro modüllerine entegre edildiği sistemde, hem son tüketicilere, hem acentelere, hem de kurumsal müşterilere ortak veri havuzundan online satış gerçekleştirilebiliyor. Dahili kontrat yapısı ile hızlı ve hatasız online rezervasyon olanağı sağlayan Travelaps, aynı zamanda CRM sistemine entegre Sadakat Yönetimi ile misafir memnuniyetini üst seviyelere çıkarıyor.

Türkiye’nin en kapsamlı Otel Yönetim Sistemi olan Elektra’nın tüm modüllerini kullanan Kaya Otelleri’nin SEO optimizasyonları da anlaşma çerçevesinde Elektra tarafından gerçekleştirilmekte.

Bize Ulaşın