Türkiye’nin en çok tercih edilen otel programı olan Elektraweb Otel Yazılımı’nın bulut yapıdaki avantajlı, teknolojik ve güvenilir çözümleri, Vogue Otelleri tarafından da kullanılmaya başlandı. Vogue Otelleri’nin, Bodrum’daki 698 odalı ve İstanbul’daki 86 odalı tesislerinde, web tabanlı otel sistemi Elektra Programı’nın önbüro, restoran adisyon programı, ücretsiz dijital menü, paket servis programı, kanal yönetimi, online otel rezervasyon programı, muhasebe, stok, personel, demirbaş, satın alma, SPA ve e-fatura, e-arşiv entegrasyonları kullanılıyor. Aynı zamanda Bodrum’daki otel sınırları içinde yer alan Candyland Eğlence ve Tema Parkı’nın Bilet otomasyon sistemi ile ziyaretçi yönetimi de Elektra çatısı altında gerçekleştiriliyor

Vogue Otelleri, Elektraweb Otel Programı ile Sunucu ve işletim sistemi lisansı, virüs programları, yedekleme, bakım, siber güvenlik gibi pek çok gider kaleminden önemli oranda tasarruf ediyor. Donanımların herhangi bir networke bağlı olmaması network ve sistem arızalarıyla karşılaşma ihtimallerini de ortadan kaldırıyor.

Elektraweb Otel Yazılımı en ekonomik android tabletlerde bile rahatlıkla çalıştığı için, pek çok departman uzaktan çalışma konforuna kavuşuyor. Örneğin yöneticiler ve yetkilendirilmiş personel, evlerinde veya tesis dışında olduklarında da tüm işlemleri oteldeymiş gibi gerçekleştirebiliyorlar. Yapılan işlemler eş zamanlı olarak tüm kullanıcılar tarafından görülebiliyor. Housekeeping odaların temizlik veya mini bar durumunu ön büroya, odada oluşmuş arızaları teknik departmana kendi cep telefonundan bildirip otomatik iş emri oluşturabiliyor. Bu sayede hizmet hızı maksimize edildiği gibi misafir memnuniyeti de önemli oranda arttırılabiliyor.

Vogue Otelleri Elektraweb’in kullanıcılarına sunduğu ücretsiz dijital menü uygulamasını da etkin olarak kullanıyor. Dijital Menü, özel olarak tasarlanan bir ara yüz ile, menüde bulunan tüm ürünlerin, mobil cihazlar ve akıllı telefonlar üzerinden online ve offline olarak sipariş edilebilmesini sağlıyor. Sistem Elektraweb POS ve Restoran Adisyon programı ile entegre çalışıyor. Misafirlerin otel web sitesinden ya da karekod okutarak ulaştıkları dijital menü sayesinde, tüm ürün grupları, malzeme bilgisi, alerjen uyarıları ve fiyat bilgisi içeren kapsamlı bir menü kullanıma sunuluyor. Ayrıca misafirlerin farklı lokasyonlarda garson arama sorununa da teknolojik bir çözüm bulunmuşolunuyor. E-cüzdan uygulaması ile entegre çalışan sistem, misafirlere cep telefonu ya da bileklik ile ödeme imkanı da sağlıyor

Türkiye’nin ilk web tabanlı, bulut yapıda SPA yazılımı olan ElektraWeb SPA Programı, Vogue Otelleri’nde önbüroya entegre olarak kullanılıyor. Program, esnek salon, kişi ve ekipman rezervasyonu yapılabilmesini, aynı zamanda misafirlerin devamlılığını, gelişimini ve tesisten ne şekilde yararlandıklarının denetlenebilmesini sağlıyor. Sistem sayesinde personel performansları analiz edilip, prim hesaplamaları hatasız gerçekleştirilebiliyor.

Elektra Tema Park Bilet ve Giriş Otomasyon Programı, Bilet otomasyon sistemi ile ziyaretçi yönetimi modüllerini kapsayan kapsamlı bir teknoloji. Tema ve eğlence parkları ile kültür-sanat ve spor alanlarının rezervasyon, bilet satış, ödeme alma, otomatik giriş, üyelik yönetimi ve CRM süreçlerinin yönetilebilmelerini sağlıyor. Bilet satışı hem gişeden, hem internette Candyland web sayfasından gerçekleştirilebiliyor. Elektra Bilet Otomasyon Sistemi sayesinde ziyaretçiler, online satın alma sonrası cep telefonlarına gelen barkodu turnikede okutup, sıraya girmeden hızlı giriş sağlıyor. Aynı zamanda sistemin içindeki e-cüzdan uygulaması ile tema park içinde nakit para kullanımı ortadan kaldırılmış oluyor.

Bize Ulaşın