Kullanıcılarına channel manager ve online rezervasyon sayfasını ücretsiz olarak sunan Elektraweb, her büyüklükteki ve konseptteki konaklama tesislerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapsamda bir otel yazılımıdır.

589 odası ile Wome Deluxe Hotel de Elektrawebliler arasına katıldı. Elektraweb Otel Pogramı’nın ön büro, online rezervasyon motoru, Kanal yöneticisi ve Restoran POS yönetimi modüllerini kullanan Wome Deluxe Hotel, yedekleme, virüs programı, sunucu lisansı gibi maliyetlerden de kurtularak önemli oranda tasarruf edebilme şansı yakaladı.

Güvenli Turizm Sertifikası’nı da almaya hak kazanan otel, Online check-in seçeneği ile ön bürodaki temas riskini azaltıyor. Misafirler, otelin web sitesindeki online check-in butonuna tıklayıp karşılarına gelen ekrana voucher numarası, soyadı ve check-in tarihlerini girdiklerinde, dolduracakları alanlar otomatik olarak görüntüleniyor. Misafir, cep telefonuyla pasaport/kimlik fotoğrafını çekip gerekli bilgileri girerek chek-in işlemini tamamlayabiliyor. Böylece ön büroda bekleme, kimlik alış verişi vb. bulaş ihtimalleri ortadan kalkıyor.

Bize Ulaşın